Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه روحانیت مبارز می‌گوید، در صورت عدم تفاهم در ارائه فهرست مشترک، یکی از گزینه‌ها منع حضور اعضای لیست شورای ائتلاف در لیست‌ جبهه پایداری است.

قدس آنلاین: با ارائه لیست ۶۰ نفره کاندیداهای جبهه پایداری برای انتخابات مجلس یازدهم، اختلافات این جبهه با شورای ائتلاف دیگر علنی شد و ساز ناکوک پایداری این بار رساتر از گذشته نواخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتها بود که مهمترین دغدغه اعضای شورای ائتلاف برای وحدت حداکثری، جذب جبهه پایداری بود و تمام تلاش‌ها به حضور اعضای این جبهه در شورای ائتلاف معطوف شده بود و حتی خبرهایی منتشر میشد که اعضای پایداری در جلسات شورای ائتلاف شرکت می‌کنند. اما حالا حجت‌الاسلام و المسلمین موسی پور پس از ارائه لیست ۶۰ نفره پایداری می‌گوید که «دوستان پایداری هم ظاهرا بنایی بر همراهی با ائتلاف برای یک لیست مشترک ندارند و مذاکراتی که با دوستان پایداری صورت گرفته است، ثمر بخش نبوده است و آنها بر موضع خودشان تأکید دارند».

این عضو جامعه روحانیت مبارز که در جایگاه ناظر این تشکل روحانی در شورای ائتلاف حضور دارد، هم‌چنین درباره تلاش جامعه روحانیت برای جذب جبهه پایداری می‌گوید: داوری و فصل الخطاب بودن جامعه روحانیت مبارز مربوط به گروه‌هایی است که در روند ائتلاف مشارکت داشته و آن را پذیرفته‌اند، اما مجموعه پایداری از ابتدا در ائتلاف حضور نیافتند.

گفتگوی حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور را  با خبر آنلاین در ادامه بخوانید: 

*********

آقای موسی‌پور! با توجه به اینکه جبهه پایداری یک لیست ۶۰ نفره منتشر کرد، احتمال دو لیستی شدن اصولگرایان بالا رفته است. با توجه به نقشی که قرار بود جامعه روحانیت داشته باشد، آیا تلاشی برای رایزنی با جبهه پایداری داشته‌اید تا شاهد یک لیست از جانب اصولگرایان باشیم؟

توصیه ما از ابتدا به همه اضلاع جریان اصولگرا این بود که وحدت داشته باشند. جلساتی هم که داشتیم این موضوع را مورد تأکید قرار دادیم، ‌در این زمینه تلاش‌هایی کردیم و هر چند وحدت کامل تحقق نیافته، اما یک وحدت حداکثری ایجاد شده است.

دوستان پایداری هم ظاهرا بنایی بر همراهی با ائتلاف برای یک لیست مشترک ندارند و مذاکراتی که با دوستان پایداری صورت گرفته است، ثمر بخش نبوده است و آنها بر موضع خودشان تأکید دارند. با توجه به فرصت اندک باقی مانده اگر دوستان پایداری بر موضع خود تأکید داشته باشند،‌ قاعدتا ائتلاف لیست جداگانه خودش را خواهد داد و دوستان پایداری هم لیست خود را منتشر خواهند کرد.

قرار بود جامعه روحانیت مبارز در مقطع اختلاف‌ها وارد میدان شود و حرفش فصل‌الخطاب باشد؟!

داوری و فصل الخطاب بودن جامعه روحانیت مبارز مربوط به گروه‌هایی است که در روند ائتلاف مشارکت داشته و آن را پذیرفته‌اند و با این ساز و کار همراهی کرده‌اند، اما مجموعه پایداری از ابتدا در ائتلاف حضور نیافتند.

جامعه روحانیت دخالتی در فرایند ائتلاف ندارد

* در صورت انتشار دو لیست با کاندیداهای مشترک، فکر می‌کنید اشتراکات بین دو لیست چقدر باشد؟

ما در فرآیند ائتلاف هیچ دخالتی نداریم و در ساز و کاری که تدوین شده مداخله‌ای نداشته‌ایم. جامعه روحانیت مبارز تنها پس از ارائه لیست در صورتی که بین اعضای ائتلاف، اختلاف و اعتراضی باشد برای حل آن ورود کرده و داوری خواهد کرد.

* جدای بحث داوری، در حال حاضر بر اساس آنچه که گفته می‌شود دو لیست از جانب شورای ائتلاف و جبهه پایداری منتشر خواهد شد. فکر می‌کنید اشتراکات این لیست در تهران چقدر باشد؟

به تصمیم شورای ائتلاف و جبهه پایداری بستگی دارد.

یعنی امکان دارد که شورای ائتلاف به این سمت برود که چون جبهه پایداری در ائتلاف حضور ندارد، بگوید هیچ یک از اعضایش هم نباید در لیست آنها باشد؟

در صورت عدم تفاهم در ارائه فهرست مشترک، این یکی از گزینه‌ها است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ائتلاف اصولگرایان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب جبهه پایداری جامعه روحانیت مبارز دوستان پایداری هم ائتلاف حضور جبهه پایداری شورای ائتلاف لیست ۶۰ نفره فصل الخطاب ارائه لیست موسی پور یک لیست دو لیست بر موضع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرحله دوم انتخابات روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود تا، ۹۰ کاندیدای این انتخابات برای تصاحب ۴۵ کرسی بلاتکلیف مجلس دوازدهم با یکدیگر رقابت کنند؛ رقابتی که در ۲۲ حوزه و ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود.

در این میان، حوزه انتخابیه تهران ۳۰ کرسی در پارلمان دارد، تکلیف ۱۴ کرسی آن در دور اول انتخابات مشخص شده است اما هنوز ۱۶ کرسی دیگر بلاتکلیف است. در این میان، رقابت شدیدی میان اصولگرایان به راه افتاده و در چند روز گذشته هر کدام از تشکل‌های آن لیست جداگانه‌ای را منتشر کردند.

رزما، شورای وحدت، صبح ایران، جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا)، امنا، جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از جمله تشکل‌هایی بودند که در دور دوم انتخابات لیست انتخاباتی خود را منتشر کردند.

فضای شهر اما به مثابه دور اول انتخابات چندان حال و هوای انتخاباتی ندارد و براساس مشاهدات میدانی، در برخی از خیابان‌های مرکز شهر مانند میدان امام حسین(ع)، خیابان سپبهد قرنی، خیابان دماوند و خیابان انقلاب، فقط بنرهای تبلیغاتی لیست جبهه‌پایداری_شانا و لیست امنا به چشم می‌خورد و دیگر خبری از بنرهای تبلیغاتی لیست‌های دیگر اصولگرایان نیست.

از دیگر بنرهای تبلیغات شهرداری برای انتخابات، بنرهایی با عنوان «دوباره برای ایران» و «همه با هم برای وطن» است.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904314

دیگر خبرها

  • تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست
  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟